Menu

Fotograaf in Zeeland

10 augustus 2018 mocht ik als fotograaf in Zeeland, de trouwerij van Quint & Kim fotograferen.

Wilt u weten of ik als fotograaf in Zeeland iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

De dag begon voor mij als fotograaf in Zeeland, bij Kim haar ouders.

Zij was bij haar ouders, haar moeder die kapster was, deed uiteraard Kim d’r haar. Een goede vriendin van Kim mocht haar opmaken. De zus van Kim was druk aan het bellen met de ceremonie meester.. De ceremonie zou buiten zijn. Maar het was echt zo’n Nederlandse dag qua weer. De zon scheen, maar er was ook een grote kans op regen.. vooral in Zeeland. Dus moeten de stoelen nu naar binnen of naar buiten.. Na veel bellen, wikken en wegen.. Hebben Kim En Quint er toch voor gekozen om buiten te trouwen. Nadat Quint, Kim opgehaald had, en wij richting Zeeland reden.. Zag de lucht er donker uit.. Toen wij in Ouddorp uitstapte, bij Punt West voor de fotoshoot, begon te schijnen!

Als fotograaf in Zeeland geloof ik in geluk!

Tijdens de ceremonie op het strand, zat iedereen heerlijk met zijn voeten in het zand, en het was stralend weer! Na de ceremonie werd er geproost met Heineken en Jils. Na de felicitaties was er tijd voor de groepsfoto’s. Daarna was er een heerlijke BBQ, even uitbuiken.. En toen arriveerde de avond gasten al. En kon de feestavond officieel geopend worden met een spetterende openingsdans!

Wat gaat z’n dag als fotograaf in Zeeland toch snel voorbij.

De champagne foto kon helaas niet doorgaan, om dat s’avonds de regen bakken uit de hemel viel.. Dus na wat toffe dansfoto’s zat mijn dag als fotograaf in Zeeland er al weer op.

Wilt u weten of ik als fotograaf in Zeeland iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.