Menu

Trouwfotograaf Goes

2 augustus 2019 mocht ik mee als trouwfotograaf Goes, met Stefan en Joanna. Zij trouwden op de stadhuis in het centrum van Goes. Wat een mooie stad is Goes! Een perfecte locatie voor trouwfotograaf Goes.

Zijn jullie ook opzoek naar een trouwfotograaf Goes en omgeving? Reserveer trouwfotograaf Jessie! ✓ 7 jaar trouwfotografie ervaring ✓ Professionele trouwfotograaf ✓ Snelle levering van jullie trouwfoto’s ✓ Meerdere trouwfotografie pakketten ✓ Trouwfotografie pakketten incl fotoboek ✓ Trouwfotograaf Jessie weet de mooie trouwfotografie plekjes te vinden in de omgeving van Goes. Bekijk ook eens mijn Portfolio en neem gerust contact op met Jessie de trouwfotograaf Goes.

De trouwerij van Stefan en Joanna begon niet zo best. De weersvoorspellingen zagen de dag daar voor er niet goed uit voor Goes.. Toen ik van Rockanje naar Goes onderweg was viel er wat regen, maar toen ik aan kwam in Goes begon de zon zelfs te schijnen! Als trouwfotograaf maakt dit je wel gelukkig! En als bruidspaar natuurlijk ook! Dit moest wel het begin van iets moois zijn! Joanna en Stefan zijn wel getrouwd in het stadhuis van Goes, maar het aankleden, de lunch en fotoshoot was op een andere schitterende locatie in Goes Op Hofolmenstein Goes. Als trouwfotograaf is dat een perfecte trouwfotografie plek, veel licht, mooie oude muren en een groene tuin. Ook kwam er een oude school bus om alle daggasten te vervoeren naar het stadhuis in Goes. Hoe leuk is dat! En het voordeel is: niemand komt te laat, of weet de weg niet. Iedereen zit gezellig bij elkaar. Na de liefdevolle ceremonie zijn wij naar een bekend vis restaurant gereden in Goes voor de taart en felicitaties. Kort om het was een schitterende dag!

Veel liefde en geluk aan Stefan en Joanna

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?

Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met trouwfotograaf Jessie. En wie weet tot ziens.