Menu

Mijn werkwijze

YES!! Jullie gaan trouwen! Een fijne maar ook spannende tijd. Waarschijnlijk zitten jullie vol met leuke ideeën om jullie mooiste dag een originele draai te geven. Het kan wellicht moeilijk zijn om de juiste keuzes te maken voor jullie bruiloft: de locatie, muziek, bloemen, ringen, kleding en uiteraard een bruidsfotograaf, om dit moois voor eeuwig vast te leggen. Maar welke bruidsfotograaf past er bij jullie? Daarom is er altijd eerst een  kennismaking gesprek.

Als jullie via het contactformulier jullie datum gecheckt hebben, plannen wij een vrijblijvend kennismaking gesprek, zodat jullie kunnen voelen of er een klik is. Tijdens het gesprek bespreken wij de ideeën, wensen en eventuele foto locaties. Ook mogen jullie kijken in mijn voorbeeld fotoboeken. De volgende dag krijgen jullie een opmaat gemaakte prijsopgaven. Daarna is de keuze aan jullie, of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen. Dat hoeft uiteraard niet direct beslist te worden.

Om jullie trouwdag te reserveren vraag ik een aanbetaling van 200 euro. Als het bedrag bijgeschreven is, krijgen jullie een bevestiging van de reservering per mail.

Een paar weken voor jullie bruiloft, neem ik contact op, en vraag ik om een tijdlijn met de bijbehorende adressen.

Dan gaan wij er natuurlijk een mega toffe dag van maken!

Binnen 48 uur na de bruiloft krijgen jullie een sneak preview. En mogen jullie het openstaande bedrag overmaken. Daarna ontvangen jullie de usb-stick met foto’s (en eventuele video) binnen zes weken.

En leven jullie nog lang en gelukkig!

Willen jullie weten wie ik ben? Bekijk bruidsfotograaf Jessie 

Wilt u weten of ik als bruidsfotograaf iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met bruidsfotograaf Jessie via het Contactformulier.