Menu

Fotoboek & Bewaarbox

Waardevolle herinneringen mogen mooi bewaard worden.

Fotoboek tegoed. Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, krijgen jullie aan de hand van het gekozen pakket een fotoboek tegoed. Dit kan je gebruiken om een fotoboek te bestellen.

Verschillende fotoboeken. Er zijn drie verschillende fotoboeken te bestellen: Basis, De Luxe en Super. Het basis fotoboek is al een mooi boek, gedrukt op hoge kwaliteit fotopapier, waarbij de pagina’s volledig vlag liggend zijn. Het fotoboek de luxe (meest gekozene boek) is net wat luxer door verdikte en volledig vlak liggende pagina’s. En de gewatteerde kaft maakt dit helemaal af! Het fotoboek super, is het pareltje onder de fotoboeken, hier zijn de pagina’s ook verdikt en zitten er schutbladen tussen. Let wel op dat hier geen spread foto in kan. Alle drie de fotoboeken zijn te verkrijgen in 3 maten: 20x30cm, 25x25cm en 30x30cm.

Fotoboek personaliseren. Het fotoboek kan je personaliseren met een kaft van linnen, vinyl of kunstleer in kleur naar keuze. Als je wilt kan je daar ook nog tekst op laten plaatsen van 1,2 of 3 regels.

Bewaarbox. Bij elk fotoboek krijg je een handgemaakte houten bewaarbox. Zo dat jullie waardevolle fotoboek, veilig verzonden en goed bewaard kan worden. Deze box kan je ook personaliseren met jullie eigen naam, trouwdatum of een ander mooi sjabloon.

Brochure en tips. Als je na het kennismakingsgesprek jullie trouwdatum hebt gereserveerd, ontvang je een lijst met hanige tips, qua voorbereidingen, binnen fotolocaties en dagplanning. Maar ook 4 uitgebreide brochures over de soorten fotoboeken, kaft kleuren en andere extra opties.