Menu

Trouwfotograaf Stellendam

Op zoek naar een trouwfotograaf in Stellendam? Reserveer bij trouwfotograaf Jessie

Als trouwfotograaf Stellendam help ik jullie graag met het vinden van een mooie trouwfoto locatie in Stellendam. Stellendam is het jongste dorp op Goeree-Overflakkee en ligt aan de Provincialeweg N215. Stellendam kan wel een vissersdorp genoemd worden, het dorp is niet groot maar heeft wel een flinke haven. Vroeger heeft Stellendam regelmatig een strijd moeten voeren tegen het water. Nu kunnen wij met volle teugen genieten van de mooie wateren rond om Stellendam. En er is een perfecte trouwlocatie te vinden: Zoet of Zout.

Info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Waarom reserveren bij trouwfotograaf Jessie?

✓ Trouwfotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓ Trouwfotograaf Jessie is een ervaren fotograaf ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Professionele opnamen ✓ Fotograaf Jessie weet de mooie fotografie plekjes in en rondom Stellendam te vinden.

Contact met fotograaf Jessie

Trouwfotografie plek 1: Noordzee strandje Stellendam

Als trouwfotograaf maak ik graag foto’s op dit mooi en rustig strandje. Handig: je kunt er vlak bij parkeren. Na het parkeren is het een klein stukje lopen over de dijk heen, door een prachtig stukje groene natuur ben je zo op het strand. Als trouwfotograaf raad ik zeker deze mooie foto locatie in Stellendam aan.

Trouwfotografie plek 2: Vogelobservatorium Tij in Stellendam

Aan de rand van het haringvliet ligt een bijzonder vogelobservatorium. Het heeft de vorm van een ei. Een prachtige trouwfotografie plek! Adres voor de navigatie: Deltahaven 44 in Stellendam daar kan je parkeren. Vanaf daar is het z’n 10 minuten lopen door de natuur. (niet handig met hakken aan) Dit is tevens ook aardig een droge trouwfotografie plek.

Trouwfotografie plek 3: Duinen/ bos in Stellendam

Dit is een mooie optie om trouwfoto’s te maken, als er op jullie trouwdag een felle zon schijnt of als het erg hard waait. Hier loop je aardig onder de bomen en lekker beschut. Dit is z’n 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Liever eerst een love shoot reserveren bij trouwfotograaf Jessie? Kijk dan eens op mijn andere website.