Menu

Mijn werkwijze

YES!! Jullie gaan trouwen! Een fijne maar ook spannende tijd. Waarschijnlijk zitten jullie vol met leuke ideeën om jullie mooiste dag een originele draai te geven. Het kan wellicht moeilijk zijn om de juiste keuzes te maken voor jullie bruiloft: de locatie, muziek, bloemen, ringen, kleding en uiteraard een bruidsfotograaf, om dit moois voor eeuwig vast te leggen. Maar welke bruidsfotograaf past er bij jullie? Daarom is er altijd eerst een  kennismaking gesprek.

Als jullie via het contactformulier jullie datum gecheckt hebben, plannen wij een vrijblijvend kennismaking gesprek, zodat jullie kunnen voelen of er een klik is. Tijdens het gesprek bespreken wij jullie ideeën, wensen en eventuele foto locaties. Ook mogen jullie kijken in de fotoalbums. De volgende dag krijgen jullie een opmaat gemaakte prijsopgaven. Daarna is de keuze aan jullie, of jullie mij als bruidsfotograaf kiezen. Dat hoeft uiteraard niet direct beslist te worden.

Om jullie trouwdag te reserveren vraag ik een aanbetaling van 200 euro. Als het bedrag bijgeschreven is, krijgen jullie een bevestiging van de reservering en een brochure met handige info per mail.

Een paar weken voor jullie bruiloft, neem ik contact op, en vraag ik om een tijdlijn met de bijbehorende adressen.

Dan gaan wij er natuurlijk een mega toffe dag van maken, met prachtige liefdes momenten!

Binnen 48 uur na de bruiloft krijgen jullie een online sneak preview (indien gewenst) En de restant factuur. Daarna bewerk ik jullie foto’s qua kleur en belichting (binnen maximaal 8 weken, meestal is dit eerder) krijgen jullie een inlogcode om online jullie mooiste foto’s te selecteren. Is er bijvoorbeeld op een van jou favorieten foto’s een BH bandje te zien, of valt jou net dat ene pukkeltje te veel op, dat kan achteraf bewerkt worden. (Retoucheer tarief: 5 euro per 5 minuten)

Als jullie een trouwalbum bestellen, ga ik deze na de selectie voor jullie maken. Jullie kunnen er voor kiezen om het album eerst in te zien, voor ik hem bestel. Daarna wordt hij naar mij verzonden voor een extra controle. Dan wordt hij in een stoere handgemaakte bewaarbox naar jullie verzonden.

En leven jullie nog lang en gelukkig!

Willen jullie weten of ik als bruidsfotograaf iets moois voor jullie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met bruidsfotograaf Jessie via het Contactformulier.