Menu

Trouwfotograaf Jessie even voorstellen

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Mijn naam is Jessie, ik ben een full time trouwfotograaf. Ik wordt hyperenthousiast van mooi licht. Maar dat is er niet altijd. Daarom wil ik dat ook kunnen creëren met mijn flitsers, lampen en reflectie schermen om zo het perfecte plaatje te kunnen maken.

Mijn passie als trouwfotograaf
Het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd. De twinkels in iemand zijn ogen zien, de bruidegom die breekt als hij zijn vrouw voor het eerst in haar trouwjurk ziet, een vader die staat te snikken omdat hij zijn dochter weggaat geven aan haar droomman. Daar wordt ik als trouwfotograaf verschrikkelijk gelukkig van! Ik ben elke dag dankbaar dat ik mijn dromen mag volgen! En andere mensen blij mag maken met de resultaten.

Naast mijn hobby fotografie, hou ik veel van mijn man Jasper (de videograaf) en onze hond Timo. Wij wonen in een klein gezellig dorpje, genaamd Rockanje. Rockanje ligt aan het strand, waar wij bijna dagelijks komen. Met lekker weer, maar ook zeker als het stormt. Verder ben ik erg ondernemend, hou van uitdagingen en ben altijd in voor iets geks. Ik hou van reizen en geloof in liefde en geluk!

Mijn style als trouwfotograaf
Is niet te beschrijven in een woord, ik hou van super stoere trouwfoto’s, met bijvoorbeeld een dreigende regenwolk op de achtergrond waarbij ik het bruidspaar in flits, of het bruidspaar bij een oude verweerde muur, waar de bruidegom zijn jasje stoer over zijn schouder vastheeft. Maar lopen wij s’avonds op het strand met de prachtige ondergaande zon, dan kies ik liever voor een zachte romantische foto. De meeste stellen kiezen voor beide stylen, voor een mooie variatie.

Liefs, trouwfotograaf Jessie

Wilt u weten of ik als trouwfotograaf iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.