Menu

Trouwfotograaf Jessie even voorstellen

Trouwfotograaf Rotterdam

Mijn naam is Jessie. Ik ben een full time trouwfotograaf. En wordt hyperenthousiast van mooi licht. Maar dat is er niet altijd. Daarom wil ik dat ook kunnen creëren met mijn flitsers, lampen en reflectie schermen om zo het perfecte plaatje te kunnen maken.

Mijn passie als trouwfotograaf. Het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd. De twinkels in iemand zijn ogen zien, de bruidegom die breekt als hij zijn vrouw voor het eerst in haar trouwjurk ziet, een vader die staat te snikken omdat hij zijn dochter weggaat geven aan haar droomman. Daar wordt ik als trouwfotograaf verschrikkelijk gelukkig van! Ik ben elke dag dankbaar dat ik mijn dromen mag volgen! En andere mensen blij mag maken met de resultaten.

Naast mijn hobby fotografie. Wordt ik ook erg gelukkig van mijn (bijna) altijd vrolijke zoon: Louis Dean en mijn man: Jasper. Wij wonen in een klein gezellig dorpje, genaamd Rockanje. Rockanje ligt aan het strand, waar wij bijna dagelijks komen. Met lekker weer, maar ook zeker als het stormt. Verder ben ik erg ondernemend, hou van uitdagingen en ben altijd in voor iets geks. Ik hou van reizen en geloof in liefde en geluk!

Mijn style als trouwfotograaf. Is niet te beschrijven in een woord, ik hou van liefdevolle trouwfoto’s, spontane acties tussen mensen, maar ook van een perfect geposeerde foto, waarbij iemand op zijn mooist in beeld komt. Een klein beetje hulp met poseren tijdens de fotoshoot vinden veel bruidsparen fijn. Dus vind vind ik dit zelf, een perfecte combinatie voor een trouwdag.

Liefs, trouwfotograaf Jessie

Wilt u weten of ik als trouwfotograaf iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.