Menu

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Contact met fotograaf Jessie

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Of zijn jullie je aan het oriënteren voor een Romantische bruiloft in het buitenland? Denk maar eens aan een romantische bruiloft, in bijvoorbeeld: Italie. Bij een prachtige wijngaard, met een lange perfect gedekte eettafel, waar jij aan zit, omringt door jou beste vrienden en jou liefste familie. Waar ondertussen goddelijke wijnen worden ingeschonken, je kijkt om je heen en het laatste zon licht wat tussen de druiven takken, op jou gezicht schittert. Klinkt perfect toch? Laat dit mooie huwelijksfeest perfect vast leggen door een professionele fotograaf. Zo dat jullie je leven lang nog kunnen terug kijken op deze prachtige trouwerij in het buitenland!

Waarom kiezen voor trouwfotograaf Jessie

✓Fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓Ervaring met bruiloften in het buitenland ✓Videografie mogelijk ✓Snelle levering ✓Meerdere pakketten ✓Professionele opname ✓Help graag met mooie fotolocaties te vinden ✓Drone opnames ✓ Goeie contacten voor bloemist, wedding planner of ceremonie meester.

Handig om om te weten als jullie gaan trouwen in het buitenland.

Trouwen in het buitenland vraagt om een andere voorbereiding dan een een bruiloft in eigen land. Om te trouwen in het buitenland, moet je nagaan of dit mag volgends de rechten van het land waar jullie gaan trouwen mogelijk is. Wat natuurlijk ook kan, dat jullie in Nederland officieel trouwen en een niet wettelijke ceremonie in het buitenland houden.

In sommige landen moeten jullie eerst een tijd verblijven voor dat jullie daar mogen trouwen. En vergeet niet dat alle officiële documenten vertaald moeten worden een klusje wat veel tijd in beslag neemt. Begin hier oprijd mee.

Als jullie mij als fotograaf gereserveerd hebben voor jullie bruiloft in het buitenland, krijgen jullie nog een handige lijst met tips voor jullie romantisch huwelijksfeest in het buitenland.

Reserveer fotograaf Jessie voor jullie romantisch huwelijksfeest in het buitenland Hier