Menu

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag Neem contact op.

Den Haag is de derde grote gemeente van Nederland. Met een kustlijn van maar liefst 11 kilometer verdeeld over twee grote badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Deze stranden staan vol met prachtige trouwlocaties. Als trouwfotograaf Den-Haag kom ik daar graag! Zijn jullie nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf Den Haag? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier. Omdat ik als trouwfotograaf aardig bekend ben in de omgeving van Den haag, help ik jullie graag met de keuze voor mooie trouwfotografie plekken in de omgeving van Den-Haag.

Info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Trouwfotografie Den-Haag plek 1: Het strand van Den Haag (Scheveningen)

Als trouwfotograaf Den-Haag kom ik graag op het strand! Het prachtige noordzeestrand van Den Haag loopt maar liefst van Kijkduin tot Scheveningen. Om mooie trouwfoto’s te maken adviseer ik wel een rustig stukje aan, het liefst met duingras.

Trouwfotografie Den-Haag plek 2: Landgoed Ockenburgh in Den Haag.

Landgoed Ockenburgh is een ruim 350 jaar oud. Gelegen tussen Loosduinen en Kijkduin in Den Haag. In dit prachtige stukje natuur zijn mooie slingerpaden, bruggetjes, en oude bomen te vinden. Hier mocht als als trouwfotograaf al vele bruidsparen fotograferen.Ook fijn! Het is makkelijk bereikbaar en je kan er gratis parkeren, iets voorbij Monsterweg 2 in den Haag.

Trouwfotografie Den-Haag plek 3: De tuin van Paleis Noordeinde in Den Haag.

Het paleis zelf is natuurlijk erg mooi. Als je er dan toch bent kunnen wij wel een foto voor het hek. Maar als wij omlopen kom je in de paleistuin, die is vrij toegankelijk, er loopt een verhard pad door heen. Er is een mooie vijver, genoeg bankjes, grote bomen en knusse hoekjes. Let op parkeren is hier niet makkelijk.

Trouwfotografie Den-Haag plek 4: Ockenburgh bos in Den-Haag.

Als trouwfotograaf Den-Haag vind ik dit echt de mooiste plek om trouwfoto’s te maken in de omgeving van Den-Haag! Het bos heeft veel grijs/groene planten, wat een prachtig zacht effect geeft op jullie trouwfoto’s! Je kan er helaas niet gemakkelijk parkeren. 

Trouwfotografie Den-Haag plek 5: Vredespaleis Den Haag

Het vredespaleis in Den Haag is een veelzijdige plaats onderander: Internationaal gerechtshof van de verenigde naties, de Haagse academie voor internationaal recht, bibliotheek en een mooie droge locatie voor jullie trouwfoto’s.

Trouwfotografie plek Den-Haag 6: Clingendeal Den Haag

Clingendael is een van de mooiste landgoederen van Nederland. Dit prachtige landgoed tussen Den-Haag en Wassenaar kent een eeuwenoude historie die duidelijk voelbaar is.  De mooie buxus hagen, sierlijke Spaanse trappen en oude gebouwen maken jullie trouw foto’s compleet.

Als jullie mij als trouwfotograaf kiezen, krijgen jullie een uitgebreid formulier met nog meer mooie trouwfotografie plaatsen met adressen en foto’s.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf Den Haag iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contactformulier.

Liever eerst een loveshoot reserveren? Bekijk dan mijn ander site.