Menu

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! En zijn jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf in de regio van Den-Haag om jullie dag perfect in beeld te brengen.

Mijn naam is Jessie, ik ben full time trouwfotograaf. Zelf woon ik in Rockanje een klein dorpje aan het strand onder Den-Haag. Als trouwfotograaf Den-Haag mag ik veel bruiloften fotograferen in de regio’s Rotterdam, Ouddorp en natuurlijk Den-Haag!

Mijn passie als trouwfotograaf Den-Haag is het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd. De twinkels in iemand zijn ogen zien. Jullie beseffen het nu misschien nog niet. Maar de foto’s worden meer dan een trouwfoto alleen. De foto’s worden een tastbare herinnering voor het leven! Als jullie over 20 jaar terug kijken naar de foto’s komt het warme gevoel weer naar boven en herbeleven jullie de dag.

Voor meer foto’s bekijk ook mijn portfolio.

Trouwfotograaf Den-Haag

Als trouwfotograaf Den-Haag weet ik veel leuke fotolocaties te vinden. Als je aan foto’s maken in Den-Haag denkt, dan denk je natuurlijk gelijk aan het strand! Maar gaan jullie midden in de zomer trouwen en is het toevallig 30 graden, dan ziet het strand zwart van de mensen. Dan is het misschien handiger om naar het strandje in in Monster te gaan. Een combinatie van strand en groen is perfect voor de foto’s dus zou ik als bruidsfotograaf Den-Haag aanraden om ook even een stop te maken bij het Ockenburg bos aan de Monsterweg. Dit bespreken wij uiteraard uitgebreid tijdens het kennismaking gesprek. Na het maken van de reservering ontvangen jullie een lijst met tips voor de bruiloft en de droge foto locaties.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contactformulier.