Menu

Trouwfotograaf Den-Haag

Van harte gefeliciteerd: jullie stappen met elkaar in het huwelijksbootje. Wat niet mag ontbreken op jullie trouwdag is een professionele trouwfotograaf in de regio van Den-Haag. Deze fotograaf maakt de mooiste foto’s zodat jullie dag perfect in beeld wordt gebracht.

Mijn naam is Jessie en ik woon in Rockanje, aan het strand onder de rook van Den-Haag. Als fulltime trouwfotograaf ben ik een gezegend mens omdat ik veel bruiloften mag fotograferen in de regio.

Voordelen Jessie als trouwfotograaf Den-Haag

Van mijn passie mijn beroep maken, dat heb ik gedaan als trouwfotograaf in de regio Den-Haag. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd even still door het vastleggen van waardevolle momenten. Het is prachtig om de twinkeling vast te leggen in jullie ogen. Mijn foto’s van de bruiloft zijn bovendien meer dan een trouwfoto alleen. De foto’s worden een tastbare herinnering voor het leven! Als jullie over 20 jaar terug kijken naar de foto’s komt het warme gevoel weer naar boven en herbeleven jullie de dag.

Benieuwd naar voorbeelden? Doe een impressie op en bekijk mijn portfolio.

Fotolocaties in de regio

Als trouwfotograaf Den-Haag weet ik veel leuke fotolocaties te vinden. Als je aan foto’s maken in Den-Haag denkt, dan denk je natuurlijk gelijk aan het strand! Maar gaan jullie midden in de zomer trouwen en is het toevallig 30 graden, dan ziet het strand zwart van de mensen. Dan is het misschien handiger om naar het strandje in Monster te gaan. Een combinatie van strand en groen is perfect voor de foto’s, dus zou ik als bruidsfotograaf Den-Haag aanraden om ook even een stop te maken bij het Ockenburg bos aan de Monsterweg. Dit bespreken wij uiteraard uitgebreid tijdens het kennismaking gesprek. Na het maken van de reservering ontvangen jullie een lijst met tips voor de bruiloft en de droge foto locaties.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contactformulier.