Menu

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Op zoek naar een trouwfotograaf Zuid-Holland?

Als trouwfotograaf Zuid-Holland maak ik jullie dag graag compleet.

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De hoofdstad is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam. Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. Ook zijn er talloze prachtige trouwlocaties! Niet te vergeten ook mooie locaties om jullie trouwfoto’s te maken. Hier onder staan een aantal voorbeelden.

info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Trouwfotografie Zuid-Holland: Stranden van Zuid-Holland.

Een grootdeel van Zuid-Holland licht aan de kust, waar prachtige stranden zijn. Bijvoorbeeld: Het Maasvlakte strand, makkelijk parkeren, rustig strand, geen strandtenten, ligt afgelegen. Noordwijk, druk strand, makkelijk parkeren, stukje lopen naar het strand. Rockanje strand, makkelijk parkeren, rustig strand, een stukje lopen vanaf de parkeerplaats over een verhard pad, ook kunnen hier foto’s in de prachtige duinen gemaakt worden. Hoek van Holland, niet heel makkelijk parkeren, druk strand, duingras voor de afwisseling met groen.

Trouwfotografie Zuid-Holland: Duinen van Zuid-Holland.

Omdat er veel strand is in Zuid-Holland zijn er ook veel duinen. In duinen groeien ander bomen en planten dan in de bossen. Foto’s in de duinen leveren mooie trouwfoto’s op! Omdat de kleuren van duinen prachtig zijn! Een combinatie van grijs, groen en zand kleur vind ik als trouwfotograaf prachtig! Mooie duinen kan je onder ander vinden in Rockanje, Oostvoorne, Ouddorp en Hoek van Holland. Ook een gedeelte van het bekende Ockenburgh bos in Den-Haag heeft de zachte kleuren zo als duinen.

Trouwfotografie Zuid-Holland: Bossen van Zuid-Holland.

De keuze om jullie trouwfoto’s in het bos te maken kan erg slim zijn als het schitterend weer is op jullie trouw dag, en jullie gevoelige ogen hebben. In het bos heb je veel schaduw. Ook zijn de bossen in de herfst prachtig om trouwfoto’s te maken. Als trouwfotograaf Zuid-Holland word ik erg gelukkig van herfst kleuren in het bos! Let wel op dat bossen een drukke uitstraling op jullie trouwfoto’s kunnen hebben. Voorbeelden van mooie bossen zijn: Ockenburgh bos Den-Haag, Ravense Hout in Hellevoetsluis, Landgoed Mildenburg in Oostvoorne, De Punt in Ouddorp, Kralingsebos in Rotterdam. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Er zijn zo veel mooie stukken bos te vinden in Zuid-Holland. Zo lang er maar geen asfalt paden zijn doen ze het goed op de foto.

Reserveer hier jullie trouwfotograaf Zuid-Holland

Liever eerst een loveshoot reserveren? Bekijk dan eens mijn andere site.