Menu

Trouwfotograaf Westland

Het Westland is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het Westland ligt tussen Den-Haag en Hoek van Holland. In het Westland zijn talloze prachtige trouwlocaties te vinden denk aan: Uluwatu in Hoek van Holland, De Viersprong in s’-Gravenzande, Lickebaertshoeve in Maasland, Zalencentrum in Honselersdijk, Barn47 in Wateringen, Themapark De Westlandse Druif in Monster en niet te vergeten de vele kerken en prachtige Beach clubs! Als trouwfotograaf Westland ben ik aardig bekend in het Westland, en help jullie graag met wat tips voor mooie trouwfotografie locaties. Hier onder een aantal voor beelden.

info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Trouwfotografie Westland locatie 1: Het strand.

Als trouwfotograaf Westland maak ik graag foto’s op het strand. Het strand geeft een rustig en zacht effect op foto’s. De stranden van ‘s-Gravenzande en Monser zijn netjes en vrij rustig. Ook kunnen jullie iets uitwijken naar Hoek van Holland, daar zijn veel Beacheclubs te vinden en het is daar meestal iets drukker.

Trouwfotografie Westland locatie 2: Het Staelduinse bos.

Dit prachtige bos is de vinden in ‘s-Gravenzande. Als trouwfotograaf Westland raad ik deze locatie aan om dat er veel mooie fotolocaties in dit bos te vinden zijn zoals oude bomen, mooie heuvels, trappen, bunkers en prachtige paden. Als het hard waait op jullie trouwdag loop je hier lekker beschut.

Trouwfotografie Westland locatie 3: Het prinsenbos in Naaldwijk.

Dit is een klein bos, dat grotendeels door mensen is aangelegd. In het midden ligt een meertje met een strookje zand omringd door bomen. Als trouwfotograaf Westland hou ik van de leuke stijgers en de smalle paden. Je kunt er gemakkelijk parkeren.

Trouwfotografie Westland locatie 4: De kassen.

Het Westland staat natuurlijk bekend om de talloze kassen! Als trouwfotograaf Westland vind ik trouwfoto’s maken in een kas een perfectie optie voor een droge fotolocatie. In een kas is meestal veel groen te vinden en het is er licht binnen. Wellicht kennen jullie een tuinder, ook zijn veel tuinders berijd hun kas uit te lenen of te verhuren.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf Westland iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contactformulier.

Liever eerst een loveshoot reserveren? Bekijk mijn andere site.