Menu

Trouwfotograaf Rotterdam

Op zoek naar een trouwfotograaf Rotterdam? Kies voor trouwfotograaf Jessie!

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants, veel groen en talloze trouwlocaties. Als trouwfotograaf Rotterdam, weet ik veel mooie trouwfotografie plekjes te vinden. Zie hier onder een aantal voorbeelden van de fotogenieke plekjes in Rotterdam.

Info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Trouwfotografie plek 1: Euromast park Rotterdam

Het park ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, in de schaduw van de Euromast. Als trouwfotograaf ben ik hier al vele keren geweest. Je kan er dichtbij parkeren, er loopt een verhard pad door het park en er is veel schaduw door de hogen bomen. Het is een prachtig park! Als trouwfotograaf Rotterdam raad ik jullie dit park zeker aan.

Trouwfotografie plek 2: De Groene Verbinding Rotterdam

De Groene Verbinding is een brug ontworpen voor de gemeentewerken Rotterdam. De brug is 190 meter lang en oversteekt de A15. Hij verbind het stedelijke Rotterdam-Zuid met het natuur en recreatiegebied het Buijtenland van Rhoon. Dit is een mooie fotolocatie in de buurt van Rotterdam als jullie van strakke trouwfoto’s houden.

Trouwfotografie plek 3: Het Industriegebouw Rotterdam

Dit is een stoer industrieel gebouw, met vooral mooie ronddraaiende trappen. Het gebouw zit vol met meer dan 200 bedrijven.

Trouwfotografie plek 4: Centraal station Rotterdam

Dit is het belangrijkste treinstation van Rotterdam. Als jullie fans zijn van de stad Rotterdam, is het misschien wel leuk om hier wat trouwfoto’s te maken. Maar let wel op dat het hier erg druk is. Rotterdam Centraal ontvangt dagelijks 110.000 passagiers.

Trouwfotografie plek 5: Kralingse Plas te Rotterdam

De Kralingse Plas is gelegen in de Rotterdamse wijk Kralingen. Als trouwfotograaf Rotterdam kom ik hier graag! De Kralingse Plas is omringt door een prachtig stuk natuur met talloze steigertjes. Je kan op veel plaatsen makkelijk parkeren, wat toch wel bijzonder is in Rotterdam.

Als jullie mij als trouwfotograaf gekozen hebben, ontvangen jullie een uitgebreide lijst met tips voor toffe trouwfotografie plekken in de omgeving Rotterdam incl. droge fotolocaties. Willen jullie eerst een love shoot reserveren bekijk dan mijn andere website.

Voordelen van Trouwfotograaf Jessie

✓Trouwfotograaf Jessie is een fulltime trouwfotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓7 jaar trouwfotografie ervaring ✓Meerdere pakketten ✓Snelle levering ✓Professionele opnamen ✓Weet de mooie trouwfotografie plekjes in Rotterdam te vinden.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf Rotterdam iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.