Menu

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam.

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! En zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in de regio van Rotterdam om jullie dag perfect in beeld te brengen.

Mijn naam is Jessie, ik ben full time trouwfotograaf. Zelf woon ik in Rockanje een klein dorpje aan het strand in de regio Rotterdam. Als trouwfotograaf Rotterdam mag ik veel bruiloften fotograferen in regio’s Den-haag, Ouddorp en natuurlijk Rotterdam! Uiteraard weet ik als trouwfotograaf Rotterdam hier de mooie foto plekjes te vinden.

Mijn passie als trouwfotograaf Rotterdam is het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd. De twinkels in iemand zijn ogen zien. Jullie beseffen het nu misschien nog niet.. Maar de foto’s worden meer dan een trouwfoto alleen! De foto’s worden een tastbare herinnering. Als jullie over 20 jaar terug kijken naar de foto’s komt het warme gevoel weer naar boven en herbeleven jullie de dag.

Trouwfotograaf Rotterdam

Waarom kiezen voor een trouwfotograaf uit de regio? Vaak weten de fotograven in en rondom hun woonplaats de mooie foto locaties te vinden. Ook krijgen jullie na de reservering een lijst met tips voor de bruiloft en voorbeelden van droge foto locaties.

Voor meer foto’s zie mijn portfolio.

 

Wilt u weten of ik als trouwfotograaf Rotterdam iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.