Menu

Trouwfotograaf Rotterdam

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! En zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Rotterdam om jullie dag perfect in beeld te brengen.

Jessie als je trouwfotograaf Rotterdam

Mijn naam is Jessie, ik ben full time trouwfotograaf in Rotterdam en omgeving. Zelf woon ik in Rockanje een klein dorpje aan het strand in de regio Rotterdam. Als trouwfotograaf mag ik veel bruiloften fotograferen in de regio Den-Haag, Ouddorp en natuurlijk Rotterdam! Uiteraard weet ik als trouwfotograaf hier de mooie foto plekjes te vinden.

Mijn passie als trouwfotograaf is het vastleggen van waardevolle momenten, de tijd even stil kunnen zetten. De twinkeling in iemand zijn ogen zien. Jullie beseffen het nu misschien nog niet, de foto’s worden echter meer dan een trouwfoto alleen! De foto’s worden een tastbare herinnering. Als jullie over 20 jaar het fotoalbum er nog eens op naslaan, komt het warme gevoel weer naar boven en herbeleven jullie de dag.

Voordelen trouwfotograaf uit de regio

Waarom kiezen voor een trouwfotograaf uit de regio? Vaak weten de fotograven in en rondom hun woonplaats de mooiste fotolocaties te vinden. Ook krijgen jullie na de reservering een lijst met tips voor de bruiloft en voorbeelden van droge foto locaties.

Voor meer foto’s zie mijn portfolio.

Wilt u weten of ik als trouwfotograaf iets moois voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.