Menu

Trouwfotograaf Ouddorp

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf Ouddorp? Dan maak ik als trouwfotograaf Ouddorp en omgeving jullie dag graag compleet!

Ouddorp is een prachtige badplaats op de kop van Goeree-Overflakkee in het zuiden van de provincie Zuid-Holland. Ouddorp heeft veel mooie fotolocaties, de meest opvallende zijn toch wel de prachtige stranden. Perfect voor spontane trouwfoto’s! Als trouwfotograaf in de omgeving van Ouddorp weet ik veel mooie plekjes te vinden voor de fotoshoot. Hieronder staan een aantal fotogenieke plekjes in Ouddorp.

Info en tarieven

Benieuw naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Trouwfotografie Ouddorp plek 1: Strand Ouddorp

Op een trouwdag willen jullie uiteraard zo veel mogelijk tijd met jullie familie en vrienden doorbrengen. Dus is het handig als jullie zo min mogelijk moeten lopen voor wat prachtige trouwfoto’s te maken. Als jullie graag foto’s op een strand willen maken, adviseer ik als trouwfotograaf Ouddorp, om te kiezen voor het strand aan de Brouwersdam, daar kan je altijd gemakkelijk parkeren, en is het maar een klein stukje lopen voor je op het strand bent.

Trouwfotografie Ouddorp plek 2: Bos in Ouddorp

Er is meer dan alleen maar een strand in Ouddorp. Als trouwfotograaf Ouddorp kom ik ook graag naar het bos bij Punt West. Je kunt eenvoudig parkeren op de parkeerplaats van Oasis Parcs Punt West. Vervolgens lopen wij over een verhard pad in drie minuten het prachtige bos in. Hier kunnen jullie kiezen tussen het verharde pad (aan te raden als het veel geregend heeft) of juist voor de natuurlijke onverharde paden. Ook is er op een aantal minuten wandelen een mooie vijver. Een prachtig stukje natuur en de ideale locatie voor een fotoshoot!

Trouwfotografie Ouddorp plek 3: Bunkers in Ouddorp

Hou je meer van de wat stoerdere fotografie? Dan is de bunkerroute de juiste keuze voor jou! Op loopafstand zijn hier meerdere gerenoveerde bunkers te zien.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf Ouddorp iets moois voor jullie kan beteken?

Neem geheel vrijblijven contact op via het contact formulier.

Liever eerst een loveshoot reserveren? Bekijk dan mijn andere site.