Menu

Fotograaf Info

Op zoek naar een fotograaf Rotterdam? Neem contact op.

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en talloze fotolocaties. Als fotograaf in de regio van Rotterdam, weet ik veel mooie fotografie plekjes te vinden. Zie hier onder een aantal voorbeelden van de fotogenieke plekjes in Rotterdam. voor een familie fotoshoot bekijk fotograaf Jessie

Voordelen van fotograaf Jessie

✓fotograaf Jessie is een fulltime fotograaf ✓9 jaar fotografie ervaring ✓7 jaar fotografie ervaring ✓Meerdere pakketten ✓Snelle levering ✓Professionele opnamen ✓Weet de mooie fotografie plekjes in Rotterdam te vinden.

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

fotograaf Rotterdam

fotografie plek 1: Euromast park Rotterdam

Het park ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, in de schaduw van de Euromast. Als fotograaf ben ik hier al vele keren geweest. Je kan er dichtbij parkeren, er loopt een verhard pad door het park en er is veel schaduw door de hogen bomen. Het is een prachtig park! Als fotograaf raad ik jullie dit park zeker aan.

Trouwfotografie plek 3: Het Industriegebouw Rotterdam

Dit is een stoer industrieel gebouw, met vooral mooie ronddraaiende trappen. Het gebouw zit vol met meer dan 200 bedrijven.

Trouwfotografie plek 4: Centraal station Rotterdam

Dit is het belangrijkste treinstation van Rotterdam. Als jullie fans zijn van de stad Rotterdam, is het misschien wel leuk om hier foto’s te maken. Maar let wel op dat het hier erg druk is. Rotterdam Centraal ontvangt dagelijks 110.000 passagiers. Fotograaf Jessie vind dit erg druk om foto’s te maken, maar deze kans is er in Rotterdam.

Trouwfotografie plek 5: Kralingse Plas te Rotterdam

De Kralingse Plas is gelegen in de Rotterdamse wijk Kralingen. Als fotograaf in de omgeving van Rotterdam kom ik hier graag! De Kralingse Plas is omringt door een prachtig stuk natuur met talloze steigertjes. Je kan op veel plaatsen makkelijk parkeren, wat toch wel bijzonder is in Rotterdam.

Als jullie mij als fotograaf gekozen hebben, ontvangen jullie bij de bevestiging van de reservering een uitgebreide lijst met tips voor toffe fotografie plekken in Rotterdam incl. droge fotolocaties.

Willen jullie weten of ik als fotograaf en omgeving iets moois voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier. Bekijk ook eens fotograaf Jessie voor een familie fotoshoot