Menu

Trouwen in Portugal

Met Josje & Leon

Wat een mooie ervaring in Portugal! Op 25/26/27 juli 2020 mochten wij mee met Josje en Leon naar Portugal, om tijdens hun prachtige bruiloft in Portugal tastbare herinneringen te maken. Het was even puzzelen om de spullen goed en veilig over te brengen naar Portugal. Maar het was een bruiloft om nooit meer te vergeten! Niet alleen het land, de locatie, de aankleding, de DJ en band waren fantastische maar ook alle mensen die aanwezig waren! Dat maakte deze dagen erg bijzonder. Gaan jullie ook trouwen in Portugal? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik heb zo veel foto’s gemaakt, hier onder alvast een aantal voorbeelden. Als ik naar deze foto’s kijk, kreeg ik een glimlacht op mijn gezicht. Kan ook niet anders met een bruidspaar wat zoooo veel geluk uit straalt.

Meer foto’s bekijken? Bekijk mijn portfolio.

Gaan jullie ook trouwen in Portugal?

Waarom kiezen voor fotograaf Jessie? ✓Ervaring met trouwen in Portugal ✓Fotograaf met 9 jaar ervaring ✓Meerdere pakketten mogelijk ✓Videografie mogelijk ✓Love shoot mogelijk ✓Goed en goedkoop ✓Snelle levering van de foto’s en de video.