Menu

Trouwfotograaf Hellevoetsluis

Op zoek naar een trouwfotograaf in Hellevoetsluis? Reserveer bij trouwfotograaf Jessie!

Als trouwfotograaf Hellevoetsluis hel ik jullie graag met de keuze van een geschikte fotolocatie. Bekijk daarom hieronder een aantal voorbeelden. Hellevoetsluis is een plaats in de gemeente Voorne-Putten. Hellevoetsluis heeft een gezellig haventje, genaamd: De Vesting met een strandje en een vuurtoren. Dit openbare monument beschikt over gerestaureerde bunkers. Tevens vind je in Hellevoetsluis een mooi bos.

info en tarieven

Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio.

Waarom reserveren bij trouwfotograaf Jessie?

  • Trouwfotograaf Jessie is een fulltime fotograaf
  • Trouwfotograaf Jessie is een ervaren fotograaf
  • Snelle levering van foto’s
  • Meerdere pakketten beschikbaar
  • Mix van spontane en geposeerde foto’s
  • Love shoot mogelijk
  • Trouwfotograaf Jessie weet veel mooie fotolocaties in Hellevoetsluis


Contact met fotograaf Jessie

Ravense hout Hellevoetsluis

Dit bos wordt ook wel het Ravense Hout genoemd. Dit prachtige bos ligt tussen de woonwijk Ravense hoek en de N57 in. Het bos is aangeplant, waardoor er een mooie rechte bomenlaan te vinden is. Dit geeft veel diepte in een foto. Het bos heeft meer dan 600.000 m2 grond. Als trouwfotograaf Hellevoetsluis raad ik deze locatie zeker aan voor een spetterende fotoshoot!

Vesting in Hellevoetsluis

De vesting van Hellevoetsluis is een walhalla voor een fotograaf! Je kunt er namelijk prachtige foto’s maken. De vesting beschikt over mooie oude muren, meerdere monumentale panden, een klassieke brug en op loopafstand zijn ook de (inmiddels gerestaureerde) bunkers te vinden.

Strandjes in Hellevoetsluis

Er zijn twee strandjes in Hellevoetsluis. De bekendste ligt in de vesting nabij het vakantiepark Cape Helius. Ook wel het piratenstrandje genoemd. Het strandje is eenvoudig te bereiken. Nabij het strandje kan je gemakkelijk parkeren, daarna even oversteken en je staat al met je voeten in het zand! Het andere strandje in Hellevoetsluis is het Quakstrand. Dit is een fotogeniek strandje aan het Haringvliet. Dit strandje ligt iets afgelegen in een prachtig natuurgebied. Wat mij als trouwfotograaf Hellevoetsluis erg enthousiast maakt over deze locatie, is dat de waterkant bijna dichtgegroeid is, wat een prachtig plaatje oplevert.

Willen jullie weten of ik als trouwfotograaf Hellevoetsluis iets moois voor jullie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.